Манчестър Юнайтед поднови сезона след паузата покрай Световното първенство с комфортна

...
Манчестър Юнайтед поднови сезона след паузата покрай Световното първенство с комфортна
Коментари Харесай

Юнайтед на 1/4-финал за Купата на Лигата

Манчестър Юнайтед поднови сезона след паузата около Световното състезание с удобна победа. " Червените дяволи " победиха с 2:0 Бърнли в конфликта сред двата отбора от 1/8-финала за " Крабао Къп ", като не се наложи да влагат прекалено много старания, защото не срещнаха особена опозиция от своя противник. 

Кристиан Ериксен в 27-ата и Маркъс Рашфорд в 57-ата минута донесоха триумфа на домакините на " Олд Трафорд ". Така Юнайтед продължава напред и към този момент чака идващия си конкурент в шампионата.

Мениджърът на домакините Ерик загар Хаг към момента не може да разчита на част от футболистите, които играха на Световното и получиха къса отмора, преди да се завърнат в клуба. Така той заложи на малко по-нетрадиционен състав с Антони Марсиал на върха на офанзивата и Алехандро Гарначо, Бруно Фернандеш и Маркъс Рашфорд зад тила му.

 Кристиан Ериксен и Скот Мактоминей си партнираха в средата на терена, а Каземиро  действаше в центъра на защитата с Виктор Линдельоф, докато Тайрел Маласия и Аарън Уан-Бисака са двамата бекове.

Напред продължава и Нотингам Форест след победа над Блекбърн Роувърс с 4:1, само че елитният Брайтън отпадна след загуба от Чарлтън след осъществяване на дузпи. (3:4).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР